Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013

Συνέδριο για το Βιομηχανικό Σχεδιασμό | Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών | 25/10″

Συνέδριο για το Βιομηχανικό Σχεδιασμό | Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών | 25/10″
Με την Ακαδημαϊκή υποστήριξη του ΑΚΤΟ θα πραγματοποιηθεί η τρίτη (ετήσια) εκδήλωση για το βιομηχανικό σχεδιασμό, την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου ώρα 18:00. Το θέμα που θα απασχολήσει τους συμμετέχοντες φέτος είναι “ο δρόμος της εξωστρέφειας” (www.ntizain.org).
Οι προσκεκλημένοι εισηγητές θα εξετάσουν το θέμα από διαφορετικό ο καθένας τους σημείο εκκίνησης. Πρόκειται για τους: Θάνο Ζακόπουλο του studio CtrlZak από το Μιλάνο, Γιάννη-Μάριο Ψιμαδά (ΒiC),Αλέξανδρο Διδασκάλου (Designlab), Ευάγγελο Βασιλείου και Σωτήρη Λάζου.
Τις παρουσιάσεις θα συντονίσει ο Δημήτρης Σκουρογιάννης (Designer – Διευθυντής προγράμματος Product Design, AKTO).
Την εκδήλωση θα κλείσει μια συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με τη συμμετοχή εκπροσώπων της σχεδιαστικής και της επιχειρηματικής κοινότητας, της ακαδημίας και των θεσμών του δημοσίου. Tη συζήτηση θα συντονίσει ο σχεδιαστής Γιάννης Γκίκας.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στη μικρή σκηνή της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών την Παρασκευή 25/10 και ώρα 18:00 (ώρα προσέλευσης).
Τα εισιτήρια στην προπώλησή τους κοστίζουν €15 ή €10 (μειωμένο – φοιτητικό). Η τιμή ταμείου (αν υπάρξει διαθεσιμότητα) θα είναι €20. Σημειώστε ότι στην περσινή διοργάνωση τα εισιτήρια είχαν εξαντληθεί μέρες πριν.
-Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια τηλεφωνικά στο 2109523617 ή ηλεκτρονικά εδώ
-Όσοι παραβρεθούν στην ημερίδα θα παραλάβουν ονομαστικό αποδεικτικό παρακολούθησης.
-Πληροφορίες για τη μετάβασή σας στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών θα βρείτε εδώ.
Xoρηγός και Ακαδημαϊκός συνεργάτης ΑΚΤΟ College
Υποστηρικτής της ημερίδας είναι η πλατφόρμα DESIGNLOBBY.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου