Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Διαγωνισμός_"Show me your project, with a fresh pair of eyes"

"Show me your project, with a fresh pair of eyes"
 Η χρηστικότητα μέσα από τη ματιά του νέου Έλληνα designer
Οι νέοι Έλληνες designers δίνουν νέα οπτική, αλλά και νέα χρήση σε ήδη υπάρχοντα, δημοφιλή αντικείμενα μαζικής παραγωγής.
Δημιουργήσετε μόντουλο (module), με πρωταγωνιστή κάποιο αντικείμενο μαζικής παραγωγής (της χορηγού εταιρείας ΙΚΕΑ η άλλης εταιρείας), στο χώρο του σπιτιού η του γραφείου, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί στην δημιουργία πρωτότυπου νέου αντικειμένου, επίπλου, εγκατάστασης, εκθεσιακού χώρου.
Η αλλαγή χρήσης, τελικής μορφής και υπόστασης του ίδιου του αντικειμένου και τελικά η αλλαγή της «πραγματικότητάς» του είναι το ζητούμενο.
Στόχος
Η ανάδειξη και ενίσχυση νέων Ελλήνων δημιουργών (ως νέοι νοούνται, όσοι δεν έχουν περάσει ακόμη στον επαγγελματικό τομέα), και η προβολή της δουλειάς τους μέσω των πρωτότυπων δημιουργιών τους, που εμπεριέχουν γνωστά αντικείμενα μαζικής παραγωγής.  Ο διαγωνισμός, είναι απολύτως σχετικός με το αντικείμενο της εκπαίδευσης των σπουδαστών και σκοπός του είναι να συμβάλλει στην απόκτηση εμπειρίας.
Απευθυνόμαστε σε
Νέους ανθρώπους με δημιουργική φαντασία, ευρηματικό νου, ελεύθερη σκέψη, ανατρεπτική διάθεση των δεδομένων ορίων, αισιοδοξία.
Φιλοδοξούμε
Να εμπνευστείτε πρωτότυπες, πρακτικές, καινοτόμες, και καλαίσθητες λύσεις, που θα μπορούν να ανταποκριθούν σε διεθνές επίπεδο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site του διαγωνισμού 

Εκλογές ΕΔΙΕ - Υποψηφιοι για την Ελεγκτική Επιτροπη 2024-2026

  ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΤΟΥΛΙΝΑ ΛΑΡΙΣΑ Facebook προφιλ https://www.facebook.com/toulinakaranika...