Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

πατητη τσιμεντοκονια..

πατητη τσιμεντοκονια..μια αρχη

Πατητή τσιμεντοκονία! Σας είναι γνωστή η λέξη; Το πιθανότερο είναι πως όχι, αλλά είναι σίγουρο ότι έχετε διαμείνει σε ένα ξενοδοχείο που έχει υψηλή διακοσμητική στο μπάνιο και στο υπνοδωμάτιο, εξαιτίας αυτής της άγνωστης τεχνικής στο ελληνικό κοινό, αλλά όχι και στους Έλληνες τεχνίτες. Πρόκειται για ένα ελληνικό προϊόν που πλέον ξαναμπαίνει στη μόδα και προσφέρει την δυνατότητα ανακαίνισης του επαγγελματικού σας χώρου και του σπιτιού σας με ποιότητα και οικονομία.

Η πατητή τσιμεντοκονία χαρίζει ιδιαίτερη αισθητική, ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς ιδιοκτήτες ακινήτων και επαγγελματίες. Είναι ένα οικολογικό προϊόν, αλλά χωρίς να κάνει εκπτώσεις στην προσφορά της υψηλής αισθητικής. Δεν είναι τυχαίο που πολυτελή ξενοδοχεία στα ελληνικά νησιά μας, αλλά και διάσημα σαλέ του εξωτερικού σε χώρες όπως η Ελβετία, επιλέγουν ελληνικά εξειδικευμένα συνεργεία για να κάνουν τις ανακαινίσεις που θα προσελκύσουν πελάτες από όλο τον πλανήτη.

Η τεχνολογία που διαθέτει η πατητή τσιμεντοκονία την καθιστά ενεργή στις υγρασιακές συνθήκες και επιτρέπει την διαπνοή ελεύθερα. Αυτό επιτυγχάνεται εξαιτίας των συστατικών του, όπως είναι ο ασβέστης, ο ασβεστόλιθος και το μάρμαρο. Άλλο ένα πλεονέκτημα που έχει η πατητή τσιμεντοκονία είναι το γεγονός ότι διαθέτει την ικανότητα απορρόφησης της υγρασίας της ατμόσφαιρας σε ξηρό και υγρό περιβάλλον. Η αποβολή της υγρασίας, βοηθάει στη βελτίωση του μικροκλίματος του χώρου.

Η πρόσφυση του υλικού μπορεί να επιτευχθεί και είναι εφαρμόσιμη, επιτρέποντας την άρτια συγκόλληση σε όλες τις επιφάνειες όπως στα πλακάκια, στο ξύλο, στο μπετόν, στη γυψοσανίδα, στο μέταλλο και βεβαίως στο μάρμαρο, σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους, σε δάπεδα, τοίχους, πισίνες, spa και ντουζιέρες.
 
 
Σαλόνι

Στο σαλόνι, η πατητή τσιμεντοκονία μπορεί να κάνει την παρουσία της στον τοίχο ή στο τζάκι ως επένδυση. Το γκρι είναι μια κοινότυπη απόχρωση, σαν του τσιμέντου, αλλά με διάφορους συνδυασμούς μπορούν να δημιουργηθούν αποχρώσεις όπως το μπεζ, το ανθρακί και άλλα χρώματα.

Κουζίνα

Η πατητή τσιμεντοκονία είναι πολύ δημοφιλή στα δάπεδα και ιδιαίτερα στους χώρους της κουζίνας. Η δημοτικότητα του υλικού οφείλεται στο ότι δεν αφήνει υπολλειματικούς λεκέδες και ο καθαρισμός γίνεται εύκολα. Στην κουζίνα το μινιμαλιστικό στυλ κάνει την παρουσία του χάρη στον συνδυασμό της πατητής τσιμεντοκονίας με φυσικά χρώματα και υλικά. Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι η πατητή τσιμεντοκονία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και στον πάγκο της κουζίνας. Η φυσικότητα και η λεία υφή της σε συνδυασμό με γήινες αποχρώσεις την κάνουν ευχάριστη για περισσότερη παραμονή στην κουζίνα σας, για όλη την οικογένεια.

Μπάνιο

Ο χώρος του μπάνιου είναι ο πρωταθλητής στις ανακαινίσεις με πατητή τσιμεντοκονία. Η εφαρμογή της μπορεί να γίνει σε διάφορα σημεία ή και σε ολόκληρη την επιφάνεια. Η πατητή τσιμεντοκονία δημιουργεί στυλ που προσφέρει ενιαίο σχεδιασμό, ηρεμία και απλότητα. Κάνοντας το μπάνιο σας ένα χώρο απόλαυσης. Η πρόταση μας αφορά την ντουζιέρα. Το χτίσιμο της αποτελεί μια κορυφαία επιλογή σε συνδυασμό με τον νιπτήρα, που θα σας γοητεύσει. Αν θέλετε να δώσετε ένα κορυφαίο στυλ στο μπάνιο σας, χρησιμοποιήστε την πατητή τσιμεντοκονία με φυσικό ξύλο για επένδυση τοίχου ή στο νιπτήρα.
 
 
 https://youtu.be/HnlRBZatHn4
 
 https://youtu.be/gwcn6tJXXtg
 
 https://youtu.be/v2lo9eWKyBA
 
 https://youtu.be/KR96-gKA9mI
 

Εκλογές ΕΔΙΕ - Υποψηφιοι για την Ελεγκτική Επιτροπη 2024-2026

  ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΤΟΥΛΙΝΑ ΛΑΡΙΣΑ Facebook προφιλ https://www.facebook.com/toulinakaranika...