Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

ΜΙΚΡΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Πολλές φορές δεν χρειάζεται να κάνεις μεγάλες αλλαγές στη διακόσμηση του σπιτιού για να νιώσεις καλά, αφού έστω και μία mini ανανέωση θα σου ανεβάσει τη διάθεση και θα σου δώσει τη δυνατότητα να περνάς όμορφα τις ώρες που προτιμάς να μείνεις μέσα.
Το σπιτι ειναι κι αυτος ενας ζωντανος οργανισμος που ζει μαζι με εμας και μεγαλωνει μαζι μας.
Το κυριοτερο ειναι οτι αποκτα την προσωπικοτητα μας οχι μεσα απο μεγαλεπιβολες αλλαγες αλλα απο αυτα τα μικρα που χαρακτηριζουν κι εμας και μας κανουν αυτο που ειμαστε σαν ανθρωποι.
Μερικές έξυπνες και φυσικά, οικονομικές ιδέες θα σε βοηθήσουν να ανανεώσεις τον χώρο και να του δώσεις μία φρέσκια όψη. Μια καλή ιδέα είναι να δημιουργήσεις μερικές κατασκευές, να αξιοποιήσεις παλιά έπιπλα από την αποθήκη της γιαγιάς ή να μεταμορφώσεις δικά σου παλιά αντικείμενα και διακοσμητικά.
Ολα αυτα με πολυ μικρες επεμβασεις αν πιανει λιγο και το χερι μας μπορουν ξαφνικα να μεταμορφωθουν σε κατι πολυ διαφορετικο και πιο λειτουργικο η ακομη και πιο εικαστικο μεσα στο χωρο μας και να του προσδωσουν αυτη την πιο προσωπικη νοτα .
Δημιούργησε ευχάριστες γωνιές για να χαλαρώνεις και να περνάς χρόνο με τους φίλους σου ακολουθώντας μερικές από τις καλύτερες ιδέες που βρηκαμε και οι οποιες απαιτουν και λιγο χρονο και λιγο κοπο.
deco43-659x1024
deco53
deco73
deco83
deco63
deco93
deco103
deco33

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκλογές ΕΔΙΕ - Υποψηφιοι για την Ελεγκτική Επιτροπη 2024-2026

  ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΤΟΥΛΙΝΑ ΛΑΡΙΣΑ Facebook προφιλ https://www.facebook.com/toulinakaranika...