Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016

Υποψήφιοι εκλογών για την τριετία 2017 - 2019

Οι υποψήφιες/οι για τις εκλογές της 24ης Νοεμβρίου 2016.
Παρουσιάζονται, κατά αλφαβητική σειρά.


ΖΗΚΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ από Τρίκαλα


Γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1980, όπου και τελείωσε το Λύκειο. 
Το 1999 αρχίζει την προετοιμασία για τις σπουδές του στην Αγγλία. Το 2005 είναι πτυχιούχος του Πανεπιστήμιου του Brighton, Master of Arts in Interior Design και παίρνει ειδικότητα στο Τρισδιάστατο σχέδιο από το Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Επιστρέφει στην γενέτειρα του και αρχίζει αμέσως την καριέρα του σαν Interior Designer με αξιοπρόσεκτα projects. 
Oι δουλειές του έχουν δημοσιευθεί σε περιοδικά (FRAME, ΤΡΙΗΜΕΡΟ, FLIPSIDE, 3S SKI SURF SNOWBOARD, ELITE STORES, HOME-DECO) και εφημερίδες (Η ΕΡΕΥΝΑ, ΤΡΙΚΑΛΙΝΑ ΝΕΑ, Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, YOUR CITY). 
Το 2007 βραβεύεται στο Design of the week στο www.framemag.com με τα «3 αστέρια ως Σχέδιο της εβδομάδας» για την δουλειά του στο Splice bar*, στα Τρίκαλα.  
Τακτικό Μέλος της Ένωσης, μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής για την Πανελλήνια Συνάντηση των Διακοσμητών και ένας εκ των δυο υπευθύνων για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό. Μιλάει άριστα Αγγλικά. Με έδρα τα Τρίκαλα δραστηριοποιείται πανελλαδικά και πανευρωπαϊκά.


ΚΟΝΤΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ από ΦάρσαλαΓεννήθηκα στα Φάρσαλα το 1973 , όπου και τελείωσα το λύκειο . Από το 1994 και ως σήμερα ασχολούμαι με το χώρο της οικοδομής μέσα από την εμπορία ειδών υγιεινής – υδραυλικών – Χρωμάτων – Πλακιδίων κ.τ.λ. Με την αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων και την διακόσμηση ασχολούμαι εμπειρικά και από προσωπική τρέλα και ενδιαφέρον για το αντικείμενο μέσα από την δουλειά μου . Το 2007 και ως το 2010 παρακολουθώ το τμήμα Αρχιτεκτονικής Εσωτερικών Χώρων Του ΑΚΤΟ  και το 2011 αποκτώ το Bachelor of Arts του MIDDLESEX UNIVERSITY of LONDON inInterior Architecture, και Το 2010 ανοίγω δικό μου γραφείο αρχιτεκτονικής εσωτερικών χώρων και διακόσμησης . Μέλος τις Ε.ΔΙ.ΚΕ. και τις Ε.ΔΙ.Ε . Η Τρέλα και το Πάθος μου για την Αρχιτεκτονική και την Διακόσμηση καθώς και η εμπειρία μέσα από την συμμετοχή  μου σε άλλα συλλογικά όργανα (Πρόεδρος για 3 θητείες στο Τοπικό Εμπορικό Σύλλογο και Μέλος στην Διοίκηση τις Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων καθώς και στην Τριτοβάθμια ομοσπονδία αυτών)    με έκανε να πάρω την απόφαση να ασχοληθώ με την συμμετοχή στις εκλογές για την ανάδειξη του Δ.Σ. του Νέου Πανελλήνιου Φορέα και των άλλων οργάνων του  για να αναδείξουμε τα προβλήματα  και να προσπαθήσουμε μέσα από τον Καινούργιο Φορέα όλοι μαζί να τα επιλύσουμε. 
ΛΑΠΑΡΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ από Ξάνθη


Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στην πόλη της Άρτας. Σπούδασε στο Τμήμα Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης και Σχεδιασμού αντικειμένων, στα ΤΕΙ Αθήνας. 
Μετά το πέρας των σπουδών της εργάστηκε σε εταιρεία σχετικά με τη δημιουργία της εταιρικής ταυτότητας, ενώ ταυτόχρονα παρακολούθησε σεμινάρια πάνω στον κλάδο του Visual Merchandising. Την κερδίζει ο τομέας της Διακόσμησης και συνεχίζει την επαγγελματική της πορεία ως Visual Merchandiser στην εταιρεία Marks & Spencer. Την παρούσα χρονική στιγμή δραστηριοποιείται στην περιοχή της Ξάνθης, ως ελεύθερος επαγγελματίας στοχεύοντας στη συνεχή της εξέλιξη στον κλάδο της Διακόσμησης.ΠΕΤΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ από ΑθήναΓεννήθηκε στην Αθήνα το 1988, όπου και μεγάλωσε. Το 2006 τελειώνει το επαγγελματικό λύκειο στην Σιβιτανίδειο σχολή με ειδικότητα στον σχεδιασμό εσωτερικών χώρων, παραμένει στην σχολή στον τομέα εφαρμοσμένων τεχνών μέχρι το 2011 αποφοιτώντας από τα τμήματα διακόσμησης, σχεδιασμού επίπλου και ψηφιδογραφίας-υαλογραφίας. Παράλληλα ξεκινάει τις σπουδές του στον ΑΚΤΟ με ειδικότητα στην εσωτερική αρχιτεκτονική. Αποφοιτώντας από την σχολή δούλεψε σε αρκετά γραφεία ως σχεδιαστής τρισδιάστατων και δισδιάστατων σχεδίων για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους. Αναζητώντας περαιτέρω εκπαίδευση παρακολούθησε την επαγγελματική σχολή στο κτήμα Συγγρού για Κηποτεχνία και αρχιτεκτονική τοπίου. Έχει λάβει μέρος σε αρκετούς διαγωνισμούς σχεδιασμού επίπλου και εκθέσεις σε Αθήνα και Σαντορίνη. Είναι εγγεγραμμένο μέλος της Ένωσης Διακοσμητών Ελλάδος από το 2013 και εκλεγμένο μέλος της Επιτροπής Νέων έως το 2016.ΣΠΥΡΙΔΩΝΙΔΟΥ ΛΙΑΝΑ από Σέρρες

Η Σπυριδωνίδου Γαρoυφαλιά (κατά κόσμον Λιάνα), ζει και εργάζεται στην πόλη των Σερρών.
Έχει σπουδάσει Διακόσμηση Εσωτερικών Χώρων και έχει εργαστεί από το 2000 ως Διακοσμήτρια και  Σχεδιάστρια σε επιχειρήσεις αποκτώντας μεγάλη εμπειρία στη μελέτη, την εφαρμογή και τον σχεδιασμό κατοικιών και επαγγελματικών χώρων με έδρα την Πάτρα και επαγγελματική δραστηριότητα στη Νότιο Ελλάδα.
 Το 2010 ιδρύει το προσωπικό της γραφείο διακόσμησης ονόματι  «ΧΩΡΟγραφία στη γενέτειρα της, την πόλη των Σερρών που δραστηριοποιείται στην μελέτη και διακόσμηση ιδιωτικών έργων διακόσμησης και ανακαίνισης. 


Η φιλοσοφία του γραφείου της είναι η εργονομία, η διακόσμηση και η επαγγελματική – καλλιτεχνική προσέγγιση, να χαρακτηρίζεται από  σχεδιαστική αποκλειστικότητα και να αποτελεί μοναδική εμπειρία για ΟΛΟΥΣ.


ΤΖΕΜΠΕΛΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ από Μέγαρα

Γεννήθηκα στην πόλη των Μεγάρων Δυτικής Αττικής το 1977, όπου κατοικώ και εργάζομαι έως και σήμερα.
Είμαι Διπλωματούχος δημοσίου Ι.Ε.Κ ως Τεχνικός Διακόσμησης.  Από το 2002 που αποφοίτησα, εργάστηκα ως σχεδιαστής σε εταιρίες επίπλων κουζίνας όπως η Anelon και η Νικολιδάκης Α.Ε.Β.Ε έως το 2004, όπου και ξεκίνησα συνεργασία με την γνωστή εταιρία προκατασκευασμένων σπιτιών Καλλέργης Ιωάννης, παράγοντας νέα μοντέλα,  ενώ παράλληλα συνεργαζόμουν με τεχνικά γραφεία.
Το 2006 έστησα το δικό μου γραφείο στην πόλη των Μεγάρων, που έως και σήμερα διατηρώ, έχοντας σχεδιάσει και κατασκευάσει αρκετά από καταστήματα (CaféBar-CaféSnack-SuperMarket-Χρυσοχοείο-Φαρμακείο-Αρτοποιείο-Restaurant) αλλά και αρκετές κατοικίες, σε περιοχές εντός και εκτός Αττικής.  Μέλος της Ε.ΔΙ.Κ.Ε.
ΤΖΗΚΑ ΓΛΥΚΕΡΙΑ από Βόλο


Γεννήθηκε στο Βόλο το 1982.                                           Ξεκίνησε τις σπουδές της στο τμήμα χρηματοοικονομικών εφαρμογών του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας. Στην πορεία όμως, άλλαξαν τα πράγματα και η Διακόσμηση κέντρισε το ενδιαφέρον της. Σπούδασε στη σχολή «Εφαρμοσμένων Τεχνών» του Δήμου Βόλου. Το 2003 προσλήφθηκε και εργάστηκε για 3 χρόνια στο κατάστημα InterSCALA στο Βόλο, στο τμήμα σχεδιασμού και πωλήσεων. Στη συνέχεια εργάστηκε για άλλα 3 χρόνια στην επιχείρηση e_cucine 3, στο σχεδιασμό κουζίνας και ντουλάπας. Παράλληλα αναλάμβανε διακοσμήσεις κατοικιών. Από το Νοέμβριο του 2010, έως και σήμερα, διατηρεί κατάστημα με Έπιπλα κουζίνας και ντουλάπας. Επίσης συνεργάζεται με μία γραφιστική εταιρεία στο τομέα του Interior Design.ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ από Κατερίνη


Γεννήθηκα το 1984 στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα για αρκετά χρόνια την αρχιτεκτονική και σε μεταπτυχιακό επίπεδο, τη δίδαξα και τη δούλεψα σε Ελλάδα και Αγγλία.

Είμαι αρχιτέκτονας μηχανικός και διακοσμητής, μέλος του ΤΕΕ και μέλος του απερχόμενου Δ. Συμβουλίου της Ένωσης Διακοσμητών Ελλάδας.

Είμαι fan της εσωτερικής διακόσμησης, επάγγελμα το οποίο ασκώ τα τελευταία 6 χρόνια παράλληλα με τη δραστηριότητα του μηχανικού με την επωνυμία “anarchitect”. Πίνω μπύρες, ακούω heavy metal και μου αρέσει να σχεδιάζω.


Μπορείς να με γνωρίσεις στην ιστοσελίδα μου:
www.anarchitect.gr

ΤΣΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ από ΚαλαμπάκαΓεννήθηκα στην Καλαμπάκα στις (23/04/63) 23 Απριλίου 1963. Τελείωσα το λύκειο το 1982. Μετανάστευσα στον Καναδά το 1965, όπου μεγάλωσα και σπούδασα. Το 1985 γράφτηκα στο COLLEGE of ARTS & DESIGN στο ΤΟΡΟΝΤΟ του ΚΑΝΑΔΑ. Το 1988 πήρα το πτυχίο του τμήματος INTERIOR DESIGN και το 1989 επέστρεψα στην ΕΛΛΑΔΑ. Εγκαταστάθηκα στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ, όπου άρχισα να εξασκώ το επάγγελμα του διακοσμητή από το 1990. Διατηρώ γραφείο στη Καλαμπάκα. Είμαι μέλος της ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - Ε.ΔΙ.Κ.Ε, όπου και εξελεγη Πρόεδρος της Ένωσης για την τριετία 2006-2008. Ιδρυτικό Μέλος της Ένωσης Διακοσμητών Εκθεσιακών Περιπτέρων Θεσσαλίας - Ε.ΔΙ.Ε.ΠΕ.ΘΕ. Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια στο τομέα της διακόσμησης και έχω κάνει δουλειές στη Ελλάδα και στο εξωτερικό.ΤΣΙΦΩΝΤΙΔΟΥ ΜΙΜΗ από Λάρισα

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη, όπου και σπούδασε. Στην Λάρισα ζει και εργάζεται από τα μέσα της δεκαετίας '70-'80. 
Ιδιοκτήτρια Γραφείου Μελέτης & Κατασκευής Χώρων από το 1978. Μελέτησε και σχεδίασε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους σε πολλές πόλεις, από την Θεσσαλονίκη έως την Κρήτη. Μελέτησε την Αθλητική Στέγη και την Παιδική Στέγη (6όροφο Κτίριο), του Δήμου Λάρισας. Δουλειές και άρθρα της πάνω στο Interior Design, δημοσιεύθηκαν σε τοπικά περιοδικά και είχε την επιμέλεια και παρουσίαση 2 εκπομπών design & lifestyle, στο κανάλι TRT Θεσσαλίας. 
Ιδρυτικό Μέλος της Ένωσης Διακοσμητών Κεντρικής Ελλάδας - Ε.ΔΙ.Κ.Ε. όπου και υπήρξε Πρόεδρος από το 1999 έως το 2005, για την τριετία 2009-2011 πρόεδρος και αντιπρόσωπος Ομοσπονδίας και για την τριετία 2012-2014. Ιδρυτικό Μέλος της Ένωσης Διακοσμητών Εκθεσιακών Περιπτέρων Θεσσαλίας - Ε.ΔΙ.Ε.ΠΕ.ΘΕ. Κατά την Πανελλήνια Συνάντηση Διακοσμητών, τον Μάρτιο 2012, εξελέγη Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής για την ίδρυση του Πανελλήνιου φορέα της Ένωσης Διακοσμητών Ελλάδας, ενέργεια την οποία, μαζί με τα άλλα μέλη της Δ. Επιτροπής έφεραν σε πέρας τον Ιούλιο του 2013.ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ από Βόλο


Γεννήθηκε στο Βόλο το 1966, όπου και τέλειωσε το Γενικό Λύκειο το 1983. Το 1984 ξεκίνησε της σπουδές του στο Τ.Ε.Ι. Αθήνας, στο τμήμα της Διακόσμησης όπου και αποφοίτησε το 1989. Δούλεψε στην Αθήνα, αρχικά στην Εταιρία ''Οδών και Οδοστρωμάτων'' σαν σχεδιαστής. Το 1992 επιστρέφει στον Βόλο, όπου συνεχίζει σπουδές πάνω στην Διακόσμηση στην ''Σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών του Δήμου Βόλου'' στο τμήμα σχεδιασμού επίπλου και διακόσμησης, από όπου αποφοιτεί το 1995. Από τον Φεβρουάριο του 1997 έως τον Ιούλιο του ίδιου χρόνου συμμετέχει με ομάδα συναδέλφων στο πρόγραμμα ''ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ''. Από τον Σεπτέμβριο του 1997 έως τον Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου δουλεύει σαν ελεύθερος επαγγελματίας στην Αθήνα, διατηρώντας γραφείο στην Γλυφάδα με δυο συναδέλφους συμφοιτητές του και από τον Δεκέμβριο του 2001 έως τον Ιούλιο του 2002, εργάζεται ταυτόχρονα και σαν υπεύθυνος σχεδίασης εσ. χώρου στην εταιρία ''Γιάννης Δελούδης Α.Ε.''. Τον Δεκέμβριο του 2002 επιστρέφει στο Βόλο, όπου, εκτοτε, βρίσκεται μόνιμα και δουλεύει σαν ελεύθερος επαγγελματίας, ασχολούμενος με την διακόσμηση επαγγελματικών χώρων, αλλά και χώρων σπιτιού. Παράλληλα διδάσκει ζωγραφική και χειροτεχνία στον πολιτιστικό οργανισμού του Δήμου Αγριάς για παιδιά 4-10 ετών. Εξελέγη μέλος του Δ.Σ της Ένωσης Διακοσμητών Κεντρικής Ελλάδος για τα έτη 2009-2011 και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής για την Πανελλήνια Συνάντηση των Διακοσμητών.


ΧΑΛΕΓΟΥΑ ΛΕΩΝ από Λάρισα


Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το 1965.                                         Το 1986 αποφοίτησα από την σχολή Δημητρέλη του τμήματος εσωτερικής διακόσμησης και βιτρίνας.  Από το 1984 – 1986 βρίσκομαι κάτω από την σκέπη του κ. Δάκη Δημητρέλη και υλοποιώ σκέψεις και σχέδια του ιδίου οργανώνοντας τα συνεργεία. Το 1988 ανοίγω γραφείο στα Τρίκαλα και ασχολούμαι με την μελέτη και κατασκευή κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.  Το 1991 εργάζομαι ως διακοσμητής στην εταιρεία Λυμπερόπουλος -Porcelanosa με έδρα την Λάρισα η εταιρεία ασχολείται με την εισαγωγή πλακιδίων και ειδών υγιεινής.  Το 1996 βρίσκομαι στην ΑVELON στο κατάστημα της Λάρισας.  Το 1997 – 2004 είμαι υπεύθυνος καταστήματος της εταιρείας Β & Ε θυγατρική της εταιρείας THEMA . Η εταιρεία εισάγει από Ιταλία κουζίνες γνωστών οίκων όπως SCAVOLINI – ERNESTOMEDA– DONATI -ARAN κ.α.  Το 1997 διδάσκω εσωτερική διακόσμηση στα ΚΕΚ Αιγαίας σε πρόγραμμα χρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Από το 2004 έως σήμερα διατηρώ την εταιρεία Ergodesign, που ασχολείται με την εμπορία κουζινών – ντουλαπών – πορτών – δαπέδων. Ταυτόχρονα ασχολούμαι με την μελέτη και κατασκευή κομμωτηρίων. Από το 1986 έχω ασχοληθεί με όλα τα είδη των επαγγελματικών χώρων , γραφεία , εμπορικά καταστήματα , χρυσοχοεία , φαρμακεία , οπτικά, Studio αδυνατίσματος καθώς και κλινικές.  Εκλεγμένος για την περίοδο 2009 – 2011 ως αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Ένωσης Διακοσμητών Κεντρικής Ελλάδος και αντιπρόσωπος στην Ομοσπονδία και ταμίας στο Δ.Σ της ΕΔΙΚΕ για την τριετία 2012-2014.


ΧΑΝΟΥ ΜΑΡΙΑ από Βόλο


Γεννήθηκα στο Βόλο το 1981. Το 2002 ολοκλήρωσα τις σπουδές μου και έλαβα πιστοποίηση από το Πολιτιστικό ΔΙΕΚ Θεσσαλονίκης με ειδικότητα «Τεχνικός Διακόσμησης».Παρέτεινα τη διαμονή μου στη πόλη της Θεσσαλονίκης μαθητεύοντας  δίπλα σε επαγγελματία διακοσμητή και επέστρεψα στον Βόλο για να συμμετέχω σε τεχνικό γραφείο.Με την αποκόμιση πολύτιμης εμπειρίας από την ενασχόληση μου με το σχεδιασμό αρχιτεκτονικών και τρισδιάστατων χώρων(ξενοδοχείο και συνεδριακό κέντρο στο Λαύκο Πηλίου-μελέτες κατοικιών σε Μαγνησία, Βόρειες Σποράδες κ.ά.) προετοίμασα το δρόμο για περαιτέρω συνεργασίες. Έτσι, το 2006  και για τέσσερα χρόνια εργάστηκα σε ένα πρότυπο κατάστημα πώλησης προϊόντων εσωτερικής δόμησης  (Θάνος Ανδρεάδης), στο οποίο σχεδίαζα και έκανα παραγγελίες στο τμήμα κουζίνας-ντουλάπας(DIONSA, CIESSE). Καθώς η επιχείρηση προσέγγιζε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους με ένα σύνολο προϊόντων μου έδινε τη δυνατότητα να παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις διακόσμησης στους πελάτες. Επίσης, είχα την επιμέλεια του τμήματος διαφήμισης με σχεδιασμό νέας κάρτας, δημιουργία έντυπου φυλλαδίου και νέων ταμπελών. Το 2009 έκανα το σχεδιασμό του νέου καταστήματος που άνοιξε παραπλεύρως και το 2010 έγινα εξωτερικός συνεργάτης της επιχείρησης  ανοίγοντας πλέον το δικό μου γραφείο στο κέντρο του Βόλου, εκπληρώνοντας το στόχο μου.Ως ενεργό μέλος πολιτιστικών συλλόγων από το 1999 (Σύλλογος Θρακών Ν. Μαγνησίας – Σύλλογος Απανταχού Μακρυρραχιωτών – PuertodelTango) βοήθησα στη δημιουργία των χώρων,σχεδίασα αφίσες και ημερολόγια, ανέλαβα την οργάνωση εκδηλώσεων και ασχολήθηκα εν γένει με ότι προάγει και παράγει πολιτισμό.Γραμματέας του Δ.Σ. του Συλλόγου των Απανταχού Μακρυρραχιωτών για τα έτη 2013-2015.Τακτικό μέλος της ΕΔΙΚΕ από το 2011 και της ΕΔΙΕ από την αρχή της ίδρυση της, υποψήφια για τις εκλογές Προσωρινούς Διοικούσας Επιτροπής της ΕΔΙΕ κατά την 1η  Πανελλήνια Συνάντηση Διακοσμητών τον Μάρτιο του 2012 και γραμματέας της επιτροπής δεοντολογίας της ΕΔΙΕ 2013-2016.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου