Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Δελτιο Τυπου DOMOTEC 2018


Εδώ χτίζεται το μέλλον!
ΕΚΘΕΣΗ DOMOTEC
26-29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018
                                                                                                                                            


       25/4/2018
Πλήθος δράσεων στην Domotec!

Η έκθεση DOMOTEC, η ολοκληρωμένη έκθεση  για την ανακαίνιση, την δόμηση και την εξοικονόμηση ενέργειας αναμένεται φέτος να κερδίσει τις εντυπώσεις της αγοράς και θα πραγματοποιηθεί από τις 26- 29 Απριλίου 2018 στο Metropolitan Expo στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. 

Η Domotec συγκεντρώνει για ακόμα μια χρονιά ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών όπου οι επαγγελματίες του κλάδου, μηχανικοί, αρχιτέκτονες, τεχνίτες και τεχνικοί αλλά και ιδιώτες θα έχουν την ευκαιρία να βρουν ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε τους ανάγκη.

H έκθεση για την τόνωση της εξαγωγικής δραστηριότητας των επιχειρήσεων που συμμετέχουν, φιλοξενεί μέσα από το πρόγραμμα Hosted buyers κορυφαία στελέχη μεγάλων κατασκευαστικών εταιρειών από: Αίγυπτο, Αλγερία, Βουλγαρία, Ιορδανία, Ισραήλ, Καζακστάν, Κροατία, Κύπρος, Λίβανο, Πολωνία, Ρουμανία, Σερβία, Τουρκία και Τυνησία. Oι αγοραστές θα πραγματοποιούν b2b meetings αποκλειστικά με τους εκθέτες της DOMOTEC.

Πλήθος δράσεων τόσο σε ποσοτικό αλλά και σε ποιοτικό επίπεδο, προετοιμάζονται για την έκθεση του 2018 που θα επανασυστήσουν την έκθεση σε όλο τον κλάδο.
H Domotec σε συνεργασία με τo ARCHISEARCH.gr προγραμματίζουν συνέδριο με τίτλο The Architect Show, LEISURE ARCHITECTURE & RESORTS. Στο συνέδριο θα μιλήσουν διακεκριμένοι Αρχιτέκτονες και Designers, οι οποίοι σχεδιάζουν εξοχικές κατοικίες για ιδιώτες, επενδυτές αλλά και μεγάλους ξενοδοχειακούς ομίλους και αναμένεται να το παρακολουθήσουν περισσότεροι από 500 αρχιτέκτονες, designers, μηχανικοί αλλά και άνθρωποι του Τουρισμού.
Επίσης η έκθεση σε συνεργασία με την κορυφαία πλατφόρμα AIRBNB έχει προγραμματίσει μια σειρά ενημερωτικών workshops που θα γίνουν ανάρπαστα! Τα workshops απευθύνονται σε όλους όσους επιθυμούν να μισθώσουν το ακίνητο τους μέσω της πλατφόρμας, είτε σε όσους ήδη την χρησιμοποιούν, να την αξιοποιήσουν στο έπακρο μέσα από πολύτιμες συμβουλές που θα ακούσουν στην έκθεση!

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Open Space,  θα πραγματοποιηθούν για ακόμα μια χρονιά υψηλού επιπέδου εκδηλώσεις, καθημερινές παρουσιάσεις, case studies και προβολές λύσεων και εφαρμογών πάνω στην Αειφορία, την Πράσινη Δόμηση, τις Τεχνολογίες Εξοικονόμησης Ενέργειας.

Η Domotec για ακόμα μια φορά για την διευκόλυνση των επισκεπτών της θα  προσφέρει δωρεάν μεταφορά από 10 επιλεγμένες πόλεις της ελληνικής περιφέρειας.

Για το 2018 η έκθεση θα πραγματοποιηθεί σε παράλληλη διοργάνωση με την γνωστή έκθεση MEDWOOD με δομικά υλικά ξύλου και επιπλοποιίας προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Γιατί, εδώ χτίζεται το μέλλον!
Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στο: www.domotecexpo.gr και στη σελίδα στο FB: www.facebook.com/domotecexpo/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εκλογές ΕΔΙΕ - Υποψηφιοι για την Ελεγκτική Επιτροπη 2024-2026

  ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΤΟΥΛΙΝΑ ΛΑΡΙΣΑ Facebook προφιλ https://www.facebook.com/toulinakaranika...