Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020



Ανακοίνωση ΙΙ 21 Φεβρουαρίου 2020  


Αγαπητά μέλη της Ένωσης Διακοσμητών Ελλάδας,
Η Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου είχε ορισθεί, ως ημέρα διεξαγωγής εκλογών, για την ανάδειξη του επόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής, ώστε η Ένωση να συνεχίσει τη λειτουργία της τη τριετία 2020-2022.
Μέχρι την 10η Φεβρουαρίου που ήταν η λήξη της προθεσμίας για την κατάθεση υποψηφιοτήτων δεν συγκεντρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός υποψηφίων για τη διεξαγωγή εκλογών, συνεπώς οι εκλογές δεν διεξήχθησαν.
Έτσι, και στη βάση των αποφάσεων των Γενικών Συνελεύσεων της 17ης Ιανουαρίου και 24ης Ιανουαρίου 2020, παρατείνεται η θητεία του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου μέχρι 30 Ιουλίου 2020, για να αντιμετωπίσει τις υποχρεώσεις της δημόσιας δράσης της Ένωσης και να τακτοποιήσει τις όποιες εκκρεμότητες απομένουν.
Στο διάστημα αυτό θα διαμορφωθεί από το ΔΣ και μια συλλογική πρόταση για τις δυνατότητες ανασυγκρότησης και συνέχειας αν αποδειχθεί ότι η κοινότητα, εν τέλει, το επιθυμεί.
Το επόμενο διάστημα τα μέλη της Ένωσης θα ενημερωθούν προσωπικά.                       
Να διευκρινίσουμε πως όλες οι επίσημες ανακοινώσεις θα δημοσιεύονται στο blog της Ένωσης  https://hellenicinteriordesignersassociation.blogspot.com/ και αυτό θα πρέπει να αποτελεί τη βάση για την όποια πληροφόρηση.

Λάρισα 21 Φεβρουαρίου 2020


Εκλογές ΕΔΙΕ - Υποψηφιοι για την Ελεγκτική Επιτροπη 2024-2026

  ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΤΟΥΛΙΝΑ ΛΑΡΙΣΑ Facebook προφιλ https://www.facebook.com/toulinakaranika...